Review: L’Occitane Fresh Face Water

L’Occitane Fresh Face Water er en rens som også fungerer som sminkefjerner og toner. Den kommer i sprayflaske på 200ml. Den kunne tidligere kjøpes på FeelUnique, men kan nå ikke selges derfra til Norge pga «brand restrictions». Forhåpentligvis er den å få tak i på eBay, eller i Norge til 169,- (ca 50 kr dyrere enn FU) 😦

Ingredienser:
Aqua/Water**, Propylene Glycol, Citrus Aurantium Amara Flower Distillate/Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract**, Centaurea Cyanus Flower Extract**, Pentylene Glycol, Sodium PCA**, Polysorbate 20**, Sodium Chloride**, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Extract**, Glycerin**, Parfum/Fragrance, PEG-40 Glyceryl Cocoate**, Sodium Coceth Sulfate**, Chlorphenesin, Methylparaben, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Geraniol**.
**) Natural Origin Ingredients

Min erfaring med rensen:
Det er litt samme greia som Décleor sitt rensevann. Den fungerer fint som rens om morgenen. Til sminkefjerning (spesielt foundation) må man gå over ansiktet en 2-3 ganger. Jeg liker denne mye bedre enn Décleor sin pga at den er mildere mot huden min. I tillegg så er det sprayflaske. Det kommer ikke ut alt for mye som jeg opplevde med Décleor. Den er også fin å reise med pga at jeg ikke trenger å bekymre meg for at korken skal gå opp. Skal jeg fjerne kajal osv, så sprayer jeg litt på en sminke-q-tips. Kjempepraktisk.

Konklusjon:
Kjempegod morgenrens i praktisk sprayflaske. Kjøpes igjen og igjen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: