Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips

Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips fås på Esthetique til 170,- for 125ml. Strawberrynet har den også av og til til rett under 160-lappen. Har du handlet der før, blir det gjerne billigere (loyalitetsrabatt). Dette er en sminkefjerner for øyne og lepper. Den fjerner også vannfast sminke.

Ingredienser:
Water, Isohexadecane, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Trisiloxane, Peg-4 Dilaurate, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, Hexylene Glycol, Sodium Chloride, Potassium Phosphate, Dipotassium Phosphate, Dipotassium Edta, Phenoxyethanol

Min erfaring med sminkefjerneren:
Den gjør jobben sin. Den fjerner fort og greitt all øyesminke (har ikke testet på leppene). Også vannfast sminke. Til og med mascaraen min som skal fjernes med vann går bort med denne. Denne er mye bedre enn L’Oreal sin som de selger på matbutikken.

Edit 23.5.11: Eneste dumme er at det ikke er propp med hull i denne. Det er bare en stor åpning når du skrur av korken. Lett å bruke litt for mye, eller søle da.

Konklusjon:
Tommelen opp! Denne kjøper jeg på ny når den går tom!

Reklamer

One response to “Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips

  • Omtale: Makeup-fjernere | Giana sister

    […] Curling Mascara som fjernes med varmt vann, så ble jeg ikke fullt så fornøyd med Clinique sin Take the Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips lengre. Jeg har rett og slett ikke lyst til å gnikke og gnukke i evigheter for å få av maskaraen […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: