Mine mai-favoritter

Her er mine favoritter fra mai måned:

Green People Soothing Nourishing Night Treat Eye Cream

Jeg har prøvd ørten øyekremer; Weleda Wild Rose, MD Formulations antioxidant-et-eller-annet, og ingen av dem har gjort noe som helst mot mine blå ringer under øynene. Jeg så at denne kremen hadde masse for-gode-til-å-være-sanne-reviews, og siden den ikke koster skjorta, så tok jeg sjansen! Jeg er virkelig glad for at jeg gjorde det, for jeg ser faktisk forskjell! Ringene er ikke borte (enda), men det er mye mye bedre!

TKB-trading freestyle palette
og TKB-trading 15mm pans

Disse palettene er litt over 8x8cm med magnet i bunn. Hard papp. Pansene sitter kjempegodt! Kun $4.50 (+ frakt). 15mm pansene er laget av tinn og er magnetiske (henger fast i magneter). De passer perfekt til små samples! De er vel ca samme størrelsen som skyggene i de 88-palettene?

Vaseline Intensive Care Aloe Vera Facial Cleansing Wipes

Snart sommer, og disse skal få være med meg i toalettvesken! De tar sminke lett som bare det, og vannfast mascara tar den også! Jeg elsker renseprodukter hvor man slipper gnikking! Jeg har ikke tatt bilde av pakken, da den hadde et uheldig møte med en sprittusj.

Nettbutikk: TKB-trading

Joda, FeelUnique er fortsatt favoritt-nettbutikken min, men jeg ble virkelig positivt overrasket når jeg oppdaget denne nettbutikken! De har utrolig mye bra til pressing av sminke! Paletter, pans, pigmenter, osv!

Serie: True Blood

Nå begynner jeg å bli veldig off topic her, så jeg får gi meg mens leken er god 🙂 Jeg tror jeg er siste i verden som har oppdaget denne fantastiske serien. Og jeg er hektet! Jeg har bare kommet midtveis i sesong 2, så ingen spoilers, takk! 🙂

Kanskje i juni?

I juni skal jeg teste ut dagkrem fra Green People (holder også på å teste ut nattkrem, øyegele og ansiktsmaske, men vet ikke hva jeg synes så langt), og Urban Decay Naked palette. Kanskje jeg får noen nye favoritter der? + teste skikkelig ut de Sigmakostene jeg har vunnet.

PS: Jeg har laget en egen side med generelle favoritter. Den vil bli oppdatert fortløpende etter hvert som nye favoritter kommer!


9 responses to “Mine mai-favoritter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: