Blog link love – uke 41-42

Da var det endelig klart for ny Blog Link Love. Etter å ha trålet igjennom tusenvis (kjentes det ut som) blogginnlegg, har jeg funnet et knippe med flotte poster jeg vil dele med dere!

BeautyDeconstructed har virkelig utmerket seg disse ukene! 😀 Her om dagen tikket det inn en pingback fra bloggen hennes og innlegget hun hadde skrevet: «Blogger jeg elsker, del 2: Giana sister» med endeløs skryt av bloggen min *rødme* 🙂 Hun har hatt flere gode innlegg disse ukene: «Jakten på de ultimate hårnålene er over- Kicks gjør det for meg, igjen!» Jeg som trodde at hårnåler bare var noe billig skvip som ikke var meningen skulle virke. Disse skal jeg definitivt teste ut! Hun har også lagt ut et interessant intervju med Heidi Øksendal: «Heidi Øksendal om blogging, suksess, sjalusi og sminke (del 1)» og «“Det verste var alt dramaet”- Heidi Øksendal om blogging, suksess, sjalusi og sminke (del 2)«.

Malin – Makeup & Hair har en flott konkurranse (med flotte premier som vanlig!): «Konkurranse: Vinn gavekort på $100 og sminkebørster fra Sigma Beauty!» Fristen går ut 4. november, så ennå tid å melde seg på!

MakeupGeek har en fin tutorial av Jagsara. Hvordan skyggelegge øynene – 10 forskjellige måter: «10 Shapes for Your Eyeshadow» Marlena har også lagt ut en sammenligning/omtale av øyenskyggeblyanter med swatches: «Product Smackdown: Urban Decay 24/7 Eyeshadow Pencil vs. NYX Jumbo Eye Pencil«.

For dere som snuser på Urban Decay Book of Shadows IV så er der swatches her: «Pixi Jasmine: Unboxed: BeautyBay.com – UD Book of Shadows IV» og «Pixiwoo: Urban Decay Book of Shadows IV«, og siden KarlaSugar er så bra, så jukser jeg litt, og sniker inn swatchene som hun la inn i kveld: «Urban Decay Book of Shadows 4«!

Når jeg var inne og snuste på swatchene til Pixi Jasmine, så spurte jeg henne i kommentarfeltet hvordan grønnfargen i UD BoS4 var i forhold til Humid, og hjelpe meg for ei grei jente! Hun swatchet begge to og postet i et nytt innlegg: «Q&A: UD Bender vs. MAC Humid«. Kjempefin blogg!

Uke 43 kommer etter ukeslutt Uke 43 kommer sammen med uke 44 🙂 Happy bloggin!

Reklamer

11 responses to “Blog link love – uke 41-42

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: