Mine oktober-favoritter 2011

Her er mine nye favoritter fra oktober måned.

Mac-skyggene Blanc Type, Cork og Down Brown og UD-skyggen Naked
Har nesten ikke sminket meg denne måneden, men disse gjorde absolutt jobben! Veldig fornøyd. Som dere ser, så har de flyttet inn i en Coastal Scents-magnetpalett. Alle MAC-skyggene har fått metallplate under panen slik at de sitter som et skudd på magnetene i paletten!

10x-speilet jeg fant på Vita
Eneste lempen her er at jeg aldri blir ferdig å nappe, siden jeg ser alt så godt 😦 Et stort pluss for sugepropper på baksiden, noe jeg lette etter til sommerferien men aldri fant.

Tomme paletter fra eBay
Kjøpte denne rakkeren til 17-18 kr inkl. frakt på eBay (søk på 15 PCS 26mm Empty Eyeshadow Aluminum Pans with Palette). Jeg røsket ut paddingen og pansene og limte på et magnetark som jeg har kjøpt tidligere.

TKB Freestyle palette
Kjærligheten min til disse palettene dør aldri. Skyggene sitter som et skudd (så lenge skyggene ikke har magnet under) og de er perfekt til reise (ca 8x8cm). Her har jeg pakket til helgetur, og selv om fargene ikke er skikkelig justerte, kan kanskje noen kjennere kjenne igjen skygger fra UD Naked palette og den sorte fra UD ♥ NYC BoS3.

Metallplatene fra e.l.f Compact
Disse gjør at MAC-skyggene mine (og NYX) sitter som støpt i magnetpalettene mine!

PS: Jeg har en egen side med generelle favoritter. Den vil bli oppdatert fortløpende etter hvert som nye favoritter kommer!

Reklamer

6 responses to “Mine oktober-favoritter 2011

 • Quirky

  Jeg elsker «Blanc Type»! Btw, er det en vanlig UD-skygge du har i paletten? Er de like store som MAC-skyggene, så de bare kan depottes?

 • Jade

  Ja, UD Naked (og Perversion i midten til høyre) er vanlige single UD-øyenskygger som jeg har depottet. Hvis du studerer bildet, så ser du at de er pittelitt større enn MAC-skyggene. Sikkert 26mm. De passer ihvertfall fint i magnetpalettene fra Coastal Scents som er beregnet for 26mm-skygger. Naked kom i magnetisk pan, mens Perversion måtte jeg lime en metallplatebit bakpå. Men hvis du skal ha de i en MAC pro palette så er det jo ett fett (regner med at MAC pro palette har plass til 26mm pans? Selv om MAC-pansene er litt mindre) 🙂

 • Martina

  Jeg ønsker meg virkelig Mac Down Brown! 🙂

  Veldig fint innlegg! 🙂

 • Monica S

  Mange fine favoritter her. Jeg blir inspirert til å teste ut mer matte skygger når jeg ser den øverste paletten din 🙂

 • Jade

  🙂 Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Jeg var ikke så fan av matte skygger tidligere, men da hadde jeg ikke prøvd de skikkelig, og kun da «farger». I bruntoner synes jeg matte skygger er veldig passende 🙂

 • smaaask

  Nydelige skygger 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: