Om

Her vil du for det meste finne omtaler og swatches av sminke-, hår- og hudprodukter som jeg har prøvd. Og lenker til nettsider og artikler som kan komme til nytte, innen samme sjangeren. Jeg lagde denne bloggen for å sortere og dele informasjon for meg selv og andre – ikke for å få høye lesertall og sponsoravtaler. Så du vil nok ikke finne konkurranser her 🙂

Litt om meg: Jeg er en jente i 30-årene. Jade er et «nick». Jeg har ingen hudpleiebakgrunn overhodet. Så omtalene er kun basert på egen personlig erfaring. Alle produkter er kjøpt av meg selv i tro på at de er brukendes, så forhåpentligvis vil det være mer positive omtaler enn negative. Hudtypen min er tørr/normal, og hudtilstanden på lepper og hender er som regel på ørkenstadiet om vinteren. Det har jo litt å si på hvordan utfallet på noen av omtalene blir.

Det verste jeg vet er sminke og hår-/hudpleie som koster flesk, og det jeg liker enda dårligere er dårlig sminke og hår-/hudpleie. Så jeg er alltid på leting etter billige gode produkter med snillest mulig ingredienser. Jeg har nå sagt hadet til sulfater, men har gitt opp å unngå silikoner (både hud og hår) og parabener.

Siden jeg mest sannsynlig ikke kommer til å oppdatere denne bloggen hver dag (det er grenser for hvor mange produkter jeg har tid og råd til å teste), vil jeg anbefale deg å abonnere på bloggen via en RSS-leser (f.eks. Google leser eller e-postprogrammet ditt), bloglovin el.l., slik at du ser når det kommer noe nytt uten å måtte sjekke hele tiden 🙂

Alle bildene på bloggen er fotografert av meg, og teksten er formulert av meg (unntatt ingredienslister). Hverken bildene eller blogginnleggene skal kopieres og publiseres videre et annet sted. Unntak: Bildene fra SigmaMakeup er copyright sigmabeauty.com. De er brukt med tillatelse fra dem.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: