Disclaimer

Alle råd og anbefalinger følges på eget ansvar. Jeg har overhodet ingen profesjonell bakgrunn i hverken hud, hår eller sminke, så alt jeg skriver er på amatør- og forbrukernivå. Husk også at bloggen kan inneholde feilinformasjon pga skrivefeil eller pga at informasjon (priser, o.l.) utdateres, eller rett og slett pga min uvitenhet. Du har selv ansvar for å dobbeltsjekke fakta du finner her og ellers på internett, og gjøre research på produkter du ønsker å kjøpe og selv vurdere (eller oppsøke en hudpleier/-lege for å finne ut) hva som passer til din hud / ditt hår. Du må også selv passe på at produktene ikke inneholder farlige ingredienser, eller ingredienser du ikke tåler/liker. Selv om et produkt er supert for meg, er det fullt mulig at det vil fremkalle kviser, allergiske reaksjoner el.l. hos deg. Eller rett og slett bare være helt elendig.

Jeg gjør også oppmerksom på at selv om jeg prøver å få swatchene mine så riktig som mulig, så er det ingen garanti at fargene du ser på din skjerm vil stemme overens med fargene som ender opp på ditt øyelokk. Kjøp samples om du vil unngå dyre bomkjøp!

Noen av tingene jeg skriver om på bloggen (depotting, f.eks.) kan medføre fare for deg, omgivelsene dine og sminken din. Har du lyst til å prøve ut noe av det, er det helt på eget ansvar.

Jeg blir ikke sponset. Produktene jeg gjør omtale om har jeg selv kjøpt eller fått i gave av venner/familie. Jeg har affiliatelinker til Sigmaprodukter. Det opplyser jeg alltid om i slutten av innlegget, og legger ved en affiliate-fri link. Omtalene av Sigmaproduktene er likevel ærlige. Jeg skryter aldri av produkter jeg ikke liker.

Alle bildene på bloggen er fotografert av meg, og teksten er formulert av meg (unntatt ingredienslister). Hverken bildene eller blogginnleggene skal kopieres og publiseres videre et annet sted. Unntak: Bildene fra SigmaMakeup er copyright sigmabeauty.com. De er brukt med tillatelse fra dem.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: